Moeder spant samen met Jeugdzorg en andere instanties

Wat een ingrijpend verhaal om te lezen wat deze jonge vrouw heeft meegemaakt met een ouder die een narcistische persoonlijkheidsstoornis heeft, maar van wie dit nooit is vastgesteld. Wat ben ik dan gezegend dat ik mijn kinderen  heb kunnen weerhouden van een soortgelijke ervaring met een vader die een narcistische persoonlijkheidsstoornis heeft. Ik mag gaan hopen dat in de toekomst daadwerkelijk meer gedaan gaat worden aan ” Waarheidsbevinding”. Tevens was voor haar toentertijd  van belang geweest dat ouderverstoting anders bekeken meer aandacht zou hebben gekregen. Echter stond het toen niet zo in de belangstelling en had het nog niet de aandacht en ik mag gaan hopen dat dit voor in de toekomst anders zal gaan worden. Want deze jonge dame is een relatieslachtoffer geworden, de relatie die zij had met haar moeder. Een moeder die haar contact met de gezonde vader heeft tegen gehouden. Een moeder waar je van op aan had moeten kunnen gaan. Die je zou moeten kunnen vertrouwen.

Didi de Vries - Moeder spant samen met Jeugdzorg

In mijn jeugd kwamen mijn ouders in een vechtscheiding. Hierdoor kwam ik en mijn zus en broertje onder OTS bij jeugdinstanties. Mijn vader werd bij alle instanties, familie, en in onze omgeving zwart gemaakt door mijn moeder. Onze vader kreeg ons niet meer te zien. Ik was als kind ook uiteindelijk bang voor mijn vader, waardoor mijn moeder haar zin kreeg.

 

Jeugdinstanties namen alle leugens aan van mijn moeder.

Didi de Vries - Moeder spant samen met Jeugdzorg

Bezoekregeling

Mijn vader had in het begin gewoon een bezoekregeling, zelfs dat zat mijn moeder dwars. Ze wilde letterlijk niet dat onze vader ons te zien kreeg. Hoe kan een moeder zoiets bij haar eigen kinderen doen? Als mijn vader een bezoekregeling had, ging ze weg met ons, en stond onze vader voor een dichte deur.

De verhalen die mijn moeder vertelde over mijn vader, dat waren leugens

De kinderrechter geeft aan dat wij waarschijnlijk bang waren voor onze vader. Kinderrechter ziet de verhalen van mijn moeder dus als waarheid. Mijn moeder heeft ons bang gemaakt met leugens.

  
Didi de Vries - Moeder spant samen met Jeugdzorg
Moeder is trots

Mijn vader en hele familie hebben een hoop gedaan, om ons te kunnen zien. Cadeautjes die mijn vader opstuurde, stuurde mijn moede retour. Brieven met geld, geld werd eruit gehaald, en de brieven kwamen retour en nog aangeven dat ze het alleen heeft gedaan.  Alleen? Mijn stiefvader woonde toen ook al jaren bij ons, die bestaat al niet eens in het verhaal van mijn moeder. Familieleden van mijn vader deden ook een hoop om ons te kunnen zien. Zo stonden ze een keer als sinterklaas en zwarte piet voor de deur. Dat kon mijn moeder toen niet weigeren.
Dat het onze moeder pijn deed, ja als kiespijn zeker.. pfff
Word elke keer zo boos als ik dit lees..

 

Didi de Vries - Moeder spant samen met Jeugdzorg

De veroorzaker van de ellende is mijn moeder

De dingen die wij dus mee moesten maken, de nare dingen die wij moesten zien, is dankzij haar.  Mijn moeder veroorzaakte dat onze vader zo deed.  Hij wilde ons gewoon zien. Ze geeft aan dat mijn vader geen vader wilde zijn, dat is flinke onzin.
Mijn moeder is geen moeder.
Mijn vader nam ons altijd mee naar familieleden. Onze moeder ging nooit mee. Die bleef thuis zitten. Ze had geen zin om familieleden te moeten zien van onze vaderskant.  Wat mijn moeder beweerde, is hoe ze zelf is, niet hoe onze vader is.

 
 
Didi de Vries - Moeder spant samen met Jeugdzorg

De vraag of wij de familie van vader wilde zien, is mij nooit gevraagd. We moesten om de 2 jaar een brief naar de rechter sturen dat we onze vader niet  wilde zien, vanwege de verhalen en dat we bang voor hem waren.

Mijn vader heeft zoveel gedaan als een echte vader.

De verhalen die mij is verteld dat mijn vader met mijn geboorte alles deed. Ik was namelijk te vroeg geboren..
1 maand te vroeg. Er lag toen te veel sneeuw om mij naar het ziekenhuis te brengen. Mijn vader moest vele kilometers lopen om warmtekruiken of zoiets te halen om mij warm te houden. Ik heb de afgelopen  jaar genoeg verhalen gehoord, dat mijn vader echt wel een goeie vader is geweest, alleen dat er 1 persoon was, die dit tegen hield.

Mijn moeder dus!

Didi de Vries - Moeder spant samen met Jeugdzorg

 

Didi de Vries - Moeder spant samen met Jeugdzorg

 

 

 

Didi de Vries - Moeder spant samen met Jeugdzorg

Achternaam

Dan nog onze achternaam die ook gewijzigd moest worden. Mijn moeder wilde dit. Wij niet. De opmerking van mijn zus  “omdat het moest toch”
Dit is toch absurd toch? Mijn zus moest dat al zeggen tegen de instanties van mijn moeder.
Voordat onze naam werd gewijzigd, was onze naam al overal “Hendriks” en geen “de Vries” meer. Mijn vader ging niet akkoord met de achternaam wijziging en dat is logisch ..

Doordat onze achternaam gewijzigd is heeft onze vader dat zelfs ook niet meer.
Zijn eigen biologische kinderen hebben zelfs een andere achternaam.
3 jaar na de naamswijziging is mijn moeder ook weer gescheiden van onze stiefvader.  We lopen nog steeds met zijn achternaam rond. Bizar toch? terug wijzigen kost 835 euro. Het zou eigenlijk gewoon gratis moeten. Ik heb nooit gekozen om mijn achternaam te laten wijzigen.

 
Didi de Vries - Moeder spant samen met Jeugdzorg
 

De justitie
 De justitie gaat dus akkoord met een naamswijziging. Hoe krom is dit? Heel krom. Duidelijk is te lezen dat mijn vader niet akkoord is gegaan en totaal geen rechten meer heeft hierin.

Tijdens onderzoek is geconstateerd  dat zulke verlangens zijn gekomen uit oudste kind. Hoe krom als je leest dat mijn zus moest zeggen van onze moeder dat de Vries moeilijk is om uit te spreken. De opmerking van dat moest ik toch van jou zeggen..

Dus deze conclusie is dus niet juist. Hoe kunnen ze dan akkoord gaan hiermee

Het rechtssysteem in Nederland klopt dus voor geen meter.

Didi de Vries - Moeder spant samen met Jeugdzorg
 
Ik en mijn broertje zijn nooit gehoord
Instanties hebben nooit met mijn broertje en mij nooit gesproken over de situatie. Mijn stiefvader hebben ze ook nooit gezien en gesproken. Dit hield mijn moeder al bewust tegen. Als ze ons wel zouden spreken dan kwamen de leugens wel naar boven. Mijn zus is dus het meeste gehersenspoeld, want die hebben ze wel gesproken destijds. Hierdoor is het niet mogelijk mijn zus uit haar gehersenspoelde wereld te krijgen. Rond mijn 8 ste levensjaar werd ook gezegd dat mijn vader dood zou zijn, en daarom zijn mijn broertje en ik nooit gesproken, want dan was het bekend geworden dat mijn moeder niet de waarheid vertelde tegen ons.
Didi de Vries - Moeder spant samen met Jeugdzorg

De opmerking ook van mijn moeder, dat het niet eerlijk is dat ze onze vader op de hoogte hebben gesteld van onze achternaamswijziging..

Hieruit zie je ook duidelijk, dat mijn moeder onze achternaam wilde wijzigen. Wij niet!

  
Didi de Vries - Moeder spant samen met Jeugdzorg

Onderzoek van mijn moeder

Mijn vader gaf aan dat mijn moeder onderzocht had moeten worden. Helaas is mijn moeder nooit onderzocht. Ik weet dan zeker dat het wel was uitgekomen dat mijn moeder narcistische trekken zou hebben. Gewoon een narcist dus.  Het zou dan ook ingezien worden dat mijn moeder dus vele leugens heeft verteld.

In de opmerking geeft mijn moeder aan dat de relatie met mijn vader een jarenlange ellende is geweest. Waarom trouw je dan en neem je kinderen? Hieruit kan je zien dat mijn moeder wel kinderen wilde, maar geen man erbij.

 

Didi de Vries - Moeder spant samen met Jeugdzorg

Didi de Vries - Moeder spant samen met Jeugdzorg

Na scheiding binnen no time weer getrouwd met ander

Vader en moeder trouwde in 1978, en scheiden van mijn vader in mei 1988.  3,5 maand later hertrouwde ze met onze stiefvader.  Hoe kun je na een scheiding, al zo snel weer hertrouwen.  In 1998 is mijn moeder weer gescheiden van onze stiefvader. Mijn moeder ging al heel lang vreemd met mijn stiefvader, toen mijn moeder nog getrouwd was met mijn biologische vader. Mijn vader werd radeloos omdat hij ons niet meer te zien kreeg. Dan ga je dingen doen, die je liever niet wilde doen.

Mijn vader is nooit dreigend geweest bij instanties en na vele strijd, liet hij weten wat het hem doet, als hij ons niet meer te zien krijgt. Mijn vader ging kapot van verdriet.

Uiteindelijk gaan ouders die hun kinderen niet meer zien gekke dingen doen. Familiedrama’s je hoort het helaas wel in het nieuws dat 1 van de ouders de kinderen hebben vermoord. Vaak komt dit doordat 1 van de ouders de kinderen niet meer te zien krijgen door een vechtscheiding. Wanneer gaan instanties dat eens inzien!

 

Didi de Vries

Instanties 

Doordat jeugdinstanties  en kinderrechters niet aan waarheidsbevindingen hebben gedaan, is mijn hele leven vernield.

Mijn vader en zijn familie hebben ook vele brieven, en informatie gestuurd over ons en dat mijn moeder over alles loog, daar werd niks mee gedaan. Mijn vader gaf aan dat wij niet goed werden verzorgd door onze moeder, ook daar werd niks aan gedaan. Alles wat mijn moeder aangaf werd geloofd. En wat mijn vader aangaf daar werd niks meegedaan.

Mijn broertje en ik zijn totaal niet gesproken door de instanties. Mijn stiefvader hebben ze nooit gezien en gesproken, die had kunnen aangeven dat ook dingen niet zouden kloppen in de verhalen van onze moeder.

Op een warme zomerdag dat mijn moeder de was van de lijn had getrokken, sprong mijn vader over het hek en sloeg mijn moeder bont en blauw. Mijn stiefvader zat erna en keek erna, en deed niks. Waarom deed hij niks? Hij wist wel dat mijn moeder dus niet helemaal eerlijk is geweest en onze stiefvader dus ook wel inzag dat onze biologische vader gewoon zijn kinderen wilde zien. Daarom deed mijn stiefvader niks..

Didi de Vries

Jeugdinstanties

Jeugdzorg had ons uit huis moeten halen, maar waar het echt slecht gaat, daar halen ze de kinderen niet uit huis..
Waar het wel goed gaat, daar worden kinderen onterecht uit huis gehaald. Hoe krom is jeugdzorg? Jeugdinstanties hebben flinke fouten gemaakt, waardoor mijn leven flink verwoest is..

Jarenlang depressief door het leven moeten

Ik kwam in januari 2014 achter de waarheid van de leugens van mijn moeder. Sindsdien wil mijn moeder dus geen contact meer met mij en ben ik net als mijn vader slecht..

Na ja mijn hele leven ben ik al slecht in haar ogen, want ik kon nooit iets goeds doen in haar ogen. Ik lijk innerlijk op mijn vader, en daar kan ze niet om mee gaan. Hierdoor was ik dus niet de optimale dochter die ze zou willen hebben. Mijn zus was de perfecte dochter en mijn broertje was de perfecte zoon voor haar. Ik was dus de zwakste schakel in het gezin uiteindelijk, en werd ook zo behandeld door haar.

Haat

Ik haat mijn moeder nu echt
Voelde me ook altijd niet welkom thuis, als ik wat vertelde keek ze me aan alsof ik niet goed wijs was.
Mijn moeder heeft ook vele mensen verteld dat ik gehandicapt zou zijn, en een autist.
Uit papieren bleek dat ze vermoedens vroeger hadden, omdat ik toen ik 2 jaar oud was nog steeds niet liep, en ook praten ik nog niet, maar ik bleek op de situatie te reageren.

Jarenlang heeft mijn moeder vele mensen duidelijk gemaakt dat ik dat dus wel was. doordat mijn moeder dit aangaf, wisten vele niet hoe ze met mij om moesten gaan. Hierdoor kwamen ze ook niet meer op mijn verjaardag
Mijn moeder heeft vele ellende aangericht bij mij, en dat was te zien, niet dat ik autist zou zijn of gehandicapt.
Wat als dat wel zo zou zijn, dan nog kan je gewoon normaal doen.
Dan ben je niet anders dan een ander..

Waarom hebben de instanties niet ingegrepen en ons uit huis gehaald? En waarom namen ze mijn vader en familie niet serieus? De verhalen van mijn moeder namen ze klakkeloos over, zonder te kijken of de verhalen waarheid zouden zijn.

Doen niet aan waarheidsbevindingen

Waarheidsbevindingen daar doen ze niet aan.

Zelfs kinderrechters kijken niet verder. Waarom zou een vader niet voor de kinderen kunnen zorgen? Vaders hebben vaak bijna geen rechten meer over hun eigen biologische kinderen. Zelfs onze achternaam werd gewijzigd!

Ik loop nu nog steeds rond met een achternaam die niet bij mij hoort!

Als de instanties aan waarheidsbevindingen zouden hebben gedaan, zou ik nu een betere leven hebben gehad.

Zou dan nu een gelukkig gezinnetje hebben. Huisje boompje beestje..

Nu is het niet mogelijk meer om zelf kinderen te nemen, omdat als je zelf onder OTS  heb gezeten vaak kans hebt om ook je kinderen kwijt te raken. Door deze ellende vele psychische klachten ontwikkelt en de kans dat ik kinderen zou nemen, dat mijn kinderen ook psychische klachten ontwikkelen.. Dat wil je een kind niet aandoen.

Een moeder die vaak depressief is dat wil je je kind niet aandoen, dus mijn kinderwens is dus weg..

In augustus 2014 kreeg ik inzage bij de raad van kinderbescherming. Had eigenlijk de inzage niet mogen inzien. Het had al in 2004 vernietigd moeten zijn. Denk dat vele dossiers nooit worden vernietigd.  Hierdoor gaat het vaak dus verder dat als je zelf onder jeugdzorg heb gestaan, dat als je dan zelf kinderen neemt het zelfde staat te gebeuren. Jeugdinstanties werken namelijk zo. Hierdoor heb je veel kans dat jeugdzorg ervoor zorgt dat je je kinderen ook kwijt zal raken.

Bron: didisdiary.nl

Copyright ©  Alle rechten zijn voorbehouden aan de maker van deze website: Choosewise.nl.